Op Massages.nl staan 1592 Massagesalons en massagepraktijken in Nederland. Zoek een masseur bij u in de buurt en lees ervaringen van klanten.

Flow Motion Massage

Flow Motion Massage
de Blankvoorn 20
2661 KB Bergschenhoek

Zuid-Holland

Beschrijving
Top-rated salon op Treatwell.nl! Mijn massage is uitermate ontspannend voor lichaam en geest. Bij div. klachten kunt u bij mij terecht voor o.a. Triggerpointmassage of FIT-Massage. 0651777278 voor afspraak. www.flowmotion-massage.nl di. 9-17 woe. 9 -17 en 19-22 don. 9 -17 vrij. 9 -17

de Blankvoorn 20 in Bergschenhoek
Flow Motion Massage Evelien |   9,0 4 
Gemiddelde   9.0

Gisteren had ik mijn eerste afspraak bij Flow Motion Massage. Ik had voor dit adres in eerste instantie gekozen vanwege de verzorgde website. De massage stelde mij in het geheel niet teleur. Het was bijzonder ontspannend in een hele rustige vertrouwde sfeer. Masseur Joke luisterde goed en rustig naar mijn verhaal en paste zorgvuldig haar massage daar op aan. Ik kwam uiteindelijk heel ontspannen er vandaan. Later stuurde Joke mij nog aanvullende informatie en tips toe. Al met al was de massage met veel aandacht, verzorgend en zorgvuldig, van begin tot eind.

Algemene indruk   9
Klantgerichtheid   10
Massageruimte   9
Prijs / kwaliteit   8
Flow Motion Massage Irene Warnaar |   10,0 4 
Gemiddelde   10.0

Bij deze wil ik graag wat vertellen over de overheerlijke massages van Joke. Ze zijn ontspannend , rustgevend en daarbij zeer genezend!!!!! Het is niet alleen een massage die je krijgt..... Maar daarbij luistert Joke altijd naar je verhaal, dus bv je klachten en daarbij zal zij altijd alles eraan doen deze te verminderen of weg te nemen. Mijn advies voor een ieder is, ga naar joke toe en laat je eens flink verwennen , je bent een totaal herboren mens als je weer terug naar huis gaat!!!!! Gr. Irene

Algemene indruk   10
Klantgerichtheid   10
Massageruimte   10
Prijs / kwaliteit   10
Flow Motion Massage Alexander van Staa |   10,0 4 
Gemiddelde   10.0

ik ben zelf een professional en ben onder de indruk van de massage! J. Huurman heeft het in de vingers en denkt aan details. ga zeker voor herhaling!

Algemene indruk   10
Klantgerichtheid   10
Massageruimte   10
Prijs / kwaliteit   10
Flow Motion Massage Annette |   9,8 4 
Gemiddelde   9.8

Joke heeft een combinatie van een triggerpoint therapie en een hotstones massage gegeven i.v.m een hamstringblessure. Al na 1 behandeling merkte ik de volgende dag direct resultaat, ik was van de constant zeurende pijn af. Ik ga er zeker mee door. Plus de hotstones massage is ook nog eens heerlijk.

Algemene indruk   10
Klantgerichtheid   10
Massageruimte   9
Prijs / kwaliteit   10

Deel uw ervaring
Help anderen met het maken van een goede keuze door uw massage eraring te delen

Algemene indruk  *
Klantgerichtheid *
Massageruimte *
Prijs / kwaliteit *
   
Naam *
E-mailadres (wordt niet getoond) *
Nieuwsbrief
(U kunt zich altijd weer uitschrijven)  
*
Welke massage hebt u gehad? *
Hoe hebt u de massage ervaren? *
[CHARACTER_COUNT]: 0
Anti-spam:
*

Velden met een * zijn verplicht