Op Massages.nl staan 1592 Massagesalons en massagepraktijken in Nederland. Zoek een masseur bij u in de buurt en lees ervaringen van klanten.

Afslank massage

De afslank massage wordt ook wel de cellulitismassage genoemd en wordt in de meeste gevallen uitgevoerd in een professionele (schoonheids)salon. De afslank massage wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen, welke problemen hebben met vetophopingen in de probleemzones en hinder ondervinden van cellulitis. Dit is de welbekende sinaasappelhuid waar vrouwen maar moeilijk af kunnen komen. In veel gevallen zijn vrouwen wel in staat af te vallen, maar lukt het niet die vervelende putjes weg te krijgen. Hiervoor is deze massage zeer geschikt.

 

De oorsprong

Afvallen is iets waar de mens al eeuwen mee bezig is. Honderden jaren terug hielden we ons al bezig met het verliezen van kilo’s, met het verkrijgen van een mooi figuur en het behouden van de natuurlijke vormen van het lichaam. Door de jaren heen zijn er veel manieren ontwikkeld die ons hierbij helpen. Denk aan de honderden dieetvormen die er bestaan, aan liposuctie en aan behandelingen om vet te verwijderen met diverse apparatuur. De massage om af te slanken is oorspronkelijk ontwikkeld voor iedereen die niet bereid is onder het mes te gaan en geen budget hebben voor andere behandelingen, welke vaak prijzig zijn. De afslank massage kan worden gezien als een uitstekend alternatief voor liposuctie, waarbij het opgehoopte vet wordt weggezogen middels een operatie. Belangrijk om te weten is wel dat je niet daadwerkelijk gewicht zal verliezen. De massage is puur bedoeld om het lichaam strakker te krijgen en om cellulitis te verminderen of helemaal te doen verdwijnen. Het is dan ook wel mogelijk om centimeters te verliezen, doordat het opgehoopte vet wordt los gemasseerd.

 

De massage

De afslank massage wordt toegepast door een ervaren masseur, welke de speciale techniek toepast om de huid strakker, slanker en gladder te maken. Door middel van de juiste bewegingen worden de vetophopingen los gemaakt, waardoor cellulitis verminderd. In de meeste gevallen is het effect pas echt zichtbaar na minimaal acht behandelingen. Uiteraard is dit afhankelijk van de mate van cellulitis en de inzet van de persoon zelf. Wanneer er naast het volgen van de massagebehandelingen ook gezond wordt geleefd, dan heeft de massage sneller en beter effect. .

 

Wanneer

Wanneer kies je nu voor de afslank massage? Zoals gezegd is de afslank massage niet bedoeld om kilo’s te verliezen, zoals de naam eigenlijk wel zou doen vermoeden. Je kunt wel aanzienlijk in centimeters verliezen, doordat de cellulitis wordt aangepakt en de huid strakker wordt. De massage is dan ook zeer geschikt voor iedereen die veel last heeft van de welbekende sinaasappelhuid en het figuur wil corrigeren zonder hiervoor een operatie of andere dure behandeling te ondergaan. De afslank massage wordt in veel gevallen gegeven in de vorm van een kuur, welke uit een minimum aantal massagebehandelingen bestaat.

 

Niet ter ontspanning

Graag geven we aan dat de afslank massage geen massage is die je voor je ontspanning ondergaat. Tijdens de massage wordt er gewerkt aan het bindweefsel en dit betekent dat het een zeer stevige massage is. Door velen wordt dit als onprettig en zelfs pijnlijk ervaren. De massage zorgt ervoor dat je lichaam opnieuw wordt gevormd en dat er een wijziging plaats vindt in de vocht- en vetopslag binnen het lichaam. Dit kan lijden tot hoofdpijn of misselijkheid. Echter, het grootste deel van de mensen die deze massage ondergaan hebben na de massagetherapie nergens last meer van.


Onderstaande bedrijven komen in aanmerking:


Drenthe


Flevoland


Friesland


Gelderland


Groningen


Limburg


Noord-Brabant


Noord-Holland


Overijssel


Utrecht


Zuid-Holland