Op Massages.nl staan 1597 Massagesalons en massagepraktijken in Nederland. Zoek een masseur bij u in de buurt en lees ervaringen van klanten.

FAQ

 

Nieuwsbrief Hoe vaak sturen julie een nieuwsbrief?

Sporadisch als we iets belangrijks te melden hebben. Zeker niet meer dan 1x per maand. En dat zal al veel zijn.

  Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

In elke nieuwsbrief zal een link staan, waarmee u zich kunt afmelden.

     
Statistieken Krijgen standaard leden ook statistieken gemailed?

Alle leden krijgen hun maandelijkse statistieken gemailed. Dit gebeurt aan het begin van de 1e week van de nieuwe maand.

  Kun je je afmelden voor deze statistieken emails?

Bij de instellingen, die te zien zijn als men inlogged, kun je de statistieken per email 'uitvinken'. Dit gaat dus niet via een linkje in de emails.

     
Premium lid Waarom zou ik premium lid worden?

In principe staat dit toegelicht op: 'account/aanmelden' Het belangrijkste verschil is het kunnen toevoegen van meer contactgegevens. Bij een standaardvermelding kunt u alleen de adresgegevens kwijt. Bij een premiumvermelding dus ook o.a. uw telefoonnummer, emailadres etc. Maar er is meer. U kunt ook bijvoorbeeld uw social media koppelen en foto's van uw bedrijf! Tevens plaatsen wij onze premiumleden op de beste plekken. Deze profielen zullen dus meer aandacht krijgen dan de profielen van standaardleden.

  Waarom staat mijn naam vet gedrukt?

Premium leden willen we benadrukken door hen iets anders grafisch weer te geven. Dit doen we aan de hand van vetgedrukt, italics en andere kleur. Zo weten onze bezoekers dat u een betalende klant bent en dus uw profiel zeer serieus neemt.

  Hoe lang ben je premium lid als je hebt betaald?

U betaald voor 1 jaar vooruit. U ontvangt een email wanneer uw lidmaatschap dreigt af te lopen, zodat u weer kunt verlengen.

     
Standaard lid Waarom kiezen voor premium account?

In principe staat dit toegelicht op: 'account/aanmelden' Het belangrijkste verschil is dat je bij een premium account meer contactgegevens kunt toevoegen. Bij een standaardvermelding kunt u alleen de adresgegevens kwijt. Bij een premiumvermelding dus ook o.a. uw telefoonnummer, emailadres etc. Daarnaast zijn er allerlei leuke extra features die u als premium klant kunt gebruiken.

     
Diverse Hoeveel bezoekers heeft deze site?

Massages.nl groeit elke dag en op het moment van schrijven zijn het ongeveer 2000 unieke bezoekers per maand. Wij zullen aan de hand van diverse reclameactiviteiten dit gaan uitbreiden. Ons streven voor eind 2012 is 30.000 unieke bezoekers per maand.

  Kan ik beoordelingen verwijderen?

Dit is niet mogelijk. Wij proberen een onafhankelijk platform aan te bieden en willen dus niet ons mengen in de mening van onze bezoekers. Echter, wanneer er zaken beschreven worden die wij niet tolereren en dus juridisch of moreel niet door de beugel kunnen, zullen we dit overwegen. U kunt dan contact met ons opnemen.

  Kan ik mijn website linken?

Als uw activiteiten niet passen in onze site, maar wel raakvlak hebben, kunt u zich aanmelden voor de 'links' pagina door contact met ons op te nemen.

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten..

Geen probleem. U kunt hem hier weer opvragen.

  Mijn massagevorm staat er niet tussen!

Wanneer u een massagevorm praktiseert die ons systeem niet kent, kunnen we deze voor u toevoegen door contact met ons op te nemen.

  Hoe kan ik me afmelden?

Wanneer u inlogged, kunt u (in uw dashboard) de link vinden om uzelf af te melden. Uw profiel wordt dan verwijderd uit ons systeem.