Op Massages.nl staan 1592 Massagesalons en massagepraktijken in Nederland. Zoek een masseur bij u in de buurt en lees ervaringen van klanten.

Lypossage massage

Lypossage, wat is dat?

Deze behandeling is een 100% natuurlijke body shaping behandeling. Verstevig uw figuur zonder ingrijpende chirurgie. Vooral Cellulitis op dijbeen en buik reageert uitstekend op Lypossage massage. Lypossage wordt ook wel de figuurcorrigerende massagetherapie genoemd.
 
Lypossage specialisten zijn speciaal getrainde massage- en lichaamstherapeuten. Alleen zij mogen de behandeling uitvoeren onder de naam lypossage.
 

Waar komt deze techniek vandaan?

De behandeling is een mix van massagetechnieken die afgeleid zijn van lichaamstherapie, inclusief lymfedrainage en bindweefselmassage.
 

Is Lypossage veilig?

Lypossage is een uitwendige behandeling van het huidoppervlak die helpt het lichaam te zuiveren van opgeslagen giftige stoffen en gestolde lymfevloeistoffen, die bobbels en kuiltjes kunnen veroorzaken. De diepe massagebewegingen maken verklevingen los onder de huid, verstevigt de spieren, lift en verstevigt uitgezakte huid. Lypossage heeft het beste effect op gebieden die gevoelig zijn voor verslapping, zoals de onderkant van het gezicht, billen en bovenbenen. Het is veel veiliger dan een chirurgische ingreep zoals liposuctie. Voor de mensen die kiezen voor een liposuctie, kan lypossage een uitstekende aanvulling zijn voorafgaand en na afloop van een liposuctie.
 

Wat voor een resultaten kan ik verwachten .

Uiteraard verschillen de resultaten van individu tot individu, maar uit de studie onder 100 vrouwen is gebleken dat men gemiddeld 17 centimeter omvang verliest gemeten over de 5 belangrijkste meetpunten. De meeste vrouwen zien hun kledingmaat met 1 Ã  2 maten afneme zonder dat ze gewicht verliezen.
 

Is er een speciaal dieet of sport programma nodig?

De 100 deelnemers aan de oorspronkelijke lypossagestudie was het verboden om aan een dieet te beginnen of een fitness programma te starten tijdens het onderzoek. Maar we hebben geconcludeerd dat veel vrouwen zo geinspireerd raakten door de resultaten dat ze hun levensstijl aanpasten en daardoor nog meer voortgang boekten. De meeste klanten ervaren dat de lypossage-massage hun energie niveau verhoogt en hun fysieke gesteldheid verbetert.
 
Gezonde voeding en regelmatig bewegen zal zeker bijdragen aan een beter resultaat. Het vermijden van voedsel dat suiker, conserverings middelen, hormonen, cafeine en zout bevat houdt uw lichaam in de beste vorm.
 

Hoe worden mijn behandelingen uitgevoerd?

Een kuur bestaat uit een begin- en eindconsult en 18/20 behandelingen in 6 tot 10 weken.
 
Tijdens uw eerste afspraak zal uw lypossage-specialist u meten en foto’s maken. Gedurende het programma zal dit herhaald worden om zo uw voortgang te kunnen registreren. Elke behandeling duurt ca. 45/60 minuten. Voor de meeste klanten duurt het ca. 8 tot 10 behandelingen alvorens zij zichtbare resultaten gaan waarnemen. In de periode erna kunnen de effecten opzienbarend zijn. In het eindconsult worden alle resultaten doorgenomen en besproken hoe de onderhoudsbehandelingen gaan plaatsvinden.

Onderstaande bedrijven komen in aanmerking:


Drenthe


Flevoland


Gelderland


Groningen


Limburg


Noord-Brabant


Overijssel


Utrecht


Zuid-Holland